Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA ανακοίνωσε το επετειακό site της και τον χαρακτήρα Sega Shiro (video)

H SEGA ανέβασε το επίσημο επετειακό site της για τα 60 χρόνια λειτουργίας, ενώ παρουσίασε και ένα νέο slogan και τον χαρακτήρα Sega Shiro. Το νέο slogan της εταιρείας είναι “GO SEGA” και μαζί δημοσιεύτηκε και ένα μήνυμα από τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Haruki Satomi. Σε αυτό, ο Satomi σημειώνει το πόσο έχει συμβάλλει η ιαπωνική εταιρεία στην ανάπτυξη των videogames, αλλά και τις εμπειρίες που έχει προσφέρει στους παίκτες. Στο πλαίσιο των 60 ετών, η SEGA θα διοργανώσει μια σειρά από διαγωνισμούς που θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον. Ταυτόχρονα, η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε και ένα υπο-site για τον Sega Shiro, ένα νέο χαρακτήρα που θα συνοδεύσει την επέτειό της. Στον χαρακτήρα αυτό δίνει σάρκα και οστά ο Maito Fujioka, ο μεγαλύτερος γιος του Hiroshi Fujioka, ο οποίος ήταν και ο ήρωας Segata Sanshiro που συνόδευσε το λανσάρισμα του SEGA Saturn στην Ιαπωνία. Μπορείτε να τον γνωρίσετε, μέσα από το παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*